21 oktober 2016: 12de herfstkapittel in Ninove

 

Uitnodiging

De Baronie Gent van de Commanderie des Costes du Rhône wil via haar activiteiten iets unieks creëren rond en met de beste rhônewijnen: voor elk wat wils, waar telkens de kracht en de finesse van de rhônewijnen centraal staan.

Op vrijdag 21 oktober 2016 om 19 uur gaat voor de epicuristen ons 11de kapittelbanket door. Wij willen er iets bijzonders van maken, waarbij de charme van de verfijnde keuken gekoppeld wordt aan de rijke vinologische variëteit van de Rhônevallei. Voor deze bijzondere aangelegenheid is de Baronie Gent fier u te mogen uitnodigen bij Gert en Patrick in de Tafel van 2 te Ninove (Outer).

Het diner zal natuurlijk geopend worden door een receptie waarna twee voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert zullen volgen. Pure verwennerij door de gastheren Patrick en Gert in hun uniek restaurant dat is opgetrokken uit recuperatiemateriaal maar bulkt van de hedendaagse kunst. Hun credo is vanuit de klassieke basis van de Franse gastronomie een moderne interpretatie van verse seizoenproducten op het bord brengen.

Op het kapittelbanket worden traditioneel enkele gasten geïntroniseerd. Noteer alvast dat de door de Wall Street Journal tot beste kaasmeester van Europa uitgeroepen Michel van Tricht en de levende legende Paul Van Himst, onze beste voetballer ooit, in onze selecte club zullen worden opgenomen.