11 en 12 november 2023: Baronnie Liège - Chapitre d'automne et Salon des vins du Rhône

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 om 13:10

Baronie Liège nodigt u van harte uit om deel te nemen aan hun herfstfeesten op 11 en 12 november: "Voor dit buitengewone evenement hebben we het genoegen en de eer om niet minder dan twintig wijnboeren uit de Rhône te verwelkomen, die zulke gevarieerde en prestigieuze appellaties vertegenwoordigen als Cairanne, Châteauneuf-du-Pape, Gigondas, Rasteau, Vinsobres, Massif d'Uchaux en Plan de Dieu, om er maar een paar te noemen! 

De Gala Avond, waarvoor we u van harte uitnodigen, vindt plaats op zaterdagavond in de tuinen en salons van de Golden Horse in Fouron-le-Comte, bij onze vriend Luc Marchant, officieel ambassadeur van de Costes du Rhône. We zullen het genoegen hebben om een nieuwe Officier te eren, Cédric Luthers, en onder de nieuwe Ridders, Olivier Fivet, de ziel en stem van de groep Brasero, als eerbetoon aan Pierre Rapsat.

De volgende dag, zondag, zal de derde editie van het Salon des Vins du Rhône, dat vorig jaar bijna 600 proevers verwelkomde, zoals gewoonlijk plaatsvinden in de Salle 'Boverie' van het Hôtel Vandervalk-Congrès, aan de oevers van de Maas, dat onlangs een prachtige privéparking heeft gekregen. Houd onze Facebook-pagina in de gaten, waar je binnenkort kennis kunt maken met de twintig wijnboeren die je smaakpapillen zullen prikkelen!

Je vindt alle praktische informatie die je nodig hebt op de uitnodigingen in bijlage, die je zeker moet doorgeven aan je beste vrienden, die meer dan welkom zullen zijn!

We kijken ernaar uit u te verwelkomen en onze passie voor de Rhône en de Provence met u te delen."

 

Pierre Luthers

Consul van de Baronie Liège

Invitation Soirege De Gala Automne 2023
PDF – 719,3 KB 106 downloads
Invitation 3 Eme Salon Des Vins Du Rhone 12 Novembre 23
PDF – 118,4 KB 87 downloads
Bulletin Inscription Soiree De Gala Automne 2023 Doc
PDF – 839,2 KB 81 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.